Печатни Материали


Календари и Плакати

Те са чудесен начин да представите на потенциалните клиенти услугите, които предлагате, нови продукти, промоции, бизнес предложения, информация за събития и др.

Стандартно за производството им се използва пълноцветен печат, като могат да бъдат добавени и Pantone цветове или други, съобразени с корпоративната идентичност на вашата фирма.

Дипляни и листовки

Вашата дипляна може да бъде ключов инструмент в маркетинговата стратегия на вашия бизнес. Ние предлагаме широк спектър от възможности за производство им. В тази група влизат всички печатни изделия, които са изработени от един лист и към него са приложени сгъване на една или повече гънки (биговане при необходимост) и перфорация, при необходимост.

Стандартно се използва пълноцветен печат, като могат да бъдат добавени и Pantone цветове или други, съобразени с корпоративната идентичност на вашата фирма. Те могат да бъдат завършени с надпечатни лакове за защита на мастилата и медиите от които са изработени, както и различни видове UV лакове (цялостно или селективно) или ламинати (мат или гланц), а също и ефектни UV лакове. Относно сгъването, ние предлагаме всички видове гънки от стандартното сгъване на 2 или 3 гънки, Z-образно сгъване, перфорация, както и нестандартни гънки, съобразени с дизайна на вашите брошури.

Папки

Те са част от корпоративната идентичност и представяне на всяка една компания. Папките имат много приложения – за презентиране на нови продукти, бизнес предложения, пакетни програми, материали за търговски изложения, споразумения, за обслужване на клиенти, събития и други.

Папките могат да бъдат проектирани в различни варианти (като елементи) и размери, така че да отговарят на вашите маркетингови нужди. Ние можем да произведем както стандартни, така и почти всеки размер по ваш избор, благодарение на голямото разнообразие от готови инструменти за щанцоване. Вашите папки могат да бъдат отпечатани двустранно или едностранно, с един или два джоба (на крилата), така че най-добре да послужат за организацията на вашите корпоративни материали. Джобовете могат да имат прорези за визитна картичка, както и държач за поставяне на мини-CD или DVD върху тях. Папките могат да бъдат завършени с UV лак гланц или мат, както и с различни видове ламинати – мат, гланц, сатен за по висока защита на печата. Можем да ви предложим и различни варианти за селективно лакиране на отделни елементи от дизайна.

Брошури

Корпоративните брошури са средство, с което може да предоставите полезна информация на вашите потенциални клиенти за предлаганите от вашата фирма услуги или продукти, техните технически параметри, сезонни промоции и др. Те могат да бъдат ключов фактор за спечелване на доверието им към вас.

Ние можем да изработим вашите брошури, както в стандартните формат А4, А5, (албумно или портретно ориентирани), така и в нестандартен формат, който да пасва най-добре на количеството информация и снимков материал, които искате да публикувате в тях, без ограничение на броят страници, видовете хартии, използвани за тялото и кориците и довършителните процеси (с лепено гръбче или шити с телчета, в зависимост от обема страници).

Книги

Представяне на различни видове книги с мека и твърда подвързия

Изработка на различни видове книги с мека и твърда подвързия в малки или големи тиражи на най-модерните технологии за дигитален или офсетов печат.

Банери и информационни табла


Геософт ЕООД има дългогодишен опит в създаването на банери, информационни табла и билбордове.

Сувенирна Реклама


Вашата сувенирна реклама може да бъде ключов елемент в маркетинговата ви стратегия. Брандирането на чанти, химикалки, тениски, шапки, флаш памети и др. са чудесен начин да представите услугите, които предлагате или информация за фирмени събития.

Тематични Карти


Изработваме карти и правим анализ на геопространствени данни чрез GIS приложения, с повече от 20 години опит.